Vitec Group

Om Manfrotto

Vitec Group plc
Fang øyeblikket

I mer enn 100 år av enhver innovasjon i fotografering, film og digital bildebehandling, har Vitec's selskap utviklet en kraftfull portefølje av merkevarer og produkter som har muliggjort en del av de mest fantastiske øyeblikkene fanget i noen av de mest krevende forholdene.

Vitec er en global leverandør av premium merkevarer og tjenester til kringkasting og fotografiske markeder. Vitec er notert på London Stock Exchange med en 2014 omsetning på britiske pund 309 600 000.

Konsernet er organisert i to divisjoner:
Broadcast divisjonen utvikler, produserer og distribuerer premium merkevarer for fjernsyn, film og videoproduksjon, kringkastere og uavhengige innholdsprodusenter . De gir også premium-tjenester, inkludert leie av utstyr og teknologier for TV produksjon team og filmteam .
Den fotografiske divisjonen utvikler, produserer og distribuerer merkevarer av høyeste klasse i form av utstyr, og gir spesialløsninger for profesjonelle og ikke-profesjonelle fotografer. Mer informasjon er tilgjengelig på: www.vitecgroup.com

Forretningsskikk

Vitec konsernets etiske forretningsskikk

Vitec Group plc har vedtatt en formell adferdskodeks for sine datterselskaper og ansatte til å gi en klar forståelse av hva som forventes av dem når det gjøres forretninger. Vi forventer at våre ansatte og selskapene følger anbefalingen.
Retningslinjer for tilbakebetalinger og korrupsjon; gaver, gjestfrihet og underholdning; og veldedige donasjoner er også tilgjengelig for å hjelpe ansatte med sin forståelse av koden.

Retningslinjene definerer vår forpliktelse til våre kolleger, kunder, leverandører og andre interessenter. Det gjelder for alle Vitec konsernselskaper rundt om i verden. Vi forventer også at våre samarbeidspartnere til å følge standarder som er kompatible med vår egen.

Mer info finner du på vår & rsquo; s hjemmeside: www.vitecgroup.com

Våre varemerker