190 Serien

Det nye 190 er et unikt stativ som gir soliditet og stor allsidighet. Det gir stabilitet i alle konfigurasjoner og slipper løs fantasi og kreativitet hos hver fotograf.

190_overview_thumb_1.jpg

Solid og rask å sette opp

Forleng bena helt med et enhåndsgrep

190_overview_thumb_2.jpg

Kreativ oppstilling

En innovativ mekanisme som gjør det mulig å svinge den vertikale midtsøylen til horisontal stilling, noe som gir flere muligheter for kreativ fotografering.

190_overview_thumb_3.jpg

Utvidede muligheter

Forvandler 190 til et mobilt studio med utvidede muligheter for tagninger

Presenterer 190go!

Nye 190go! er den mest kompakte og lette i 190-serien. Perfekt for reiser, gir høy mobilitet og allsidige innstillinger for fotografer uansett hvor de er.

190_overview_thumb_1.jpg

Kompakt og lett

Det mest kompakte og lette i 190 serien.

mf-190-go-overview.jpg

Enkelt å bruke

De nye vrilåsene gir enkel håndtering og kompakthet.

190_overview_thumb_3.jpg

Kreativ oppsetting

En innovativ mekanisme som gjør det mulig å svinge den verikale søylen til en horisontal stilling for utvidet kreativ fotografering

Stabil& Snabb att sätta upp

Mindre tid att inrätta stativet betyder mer tid att fotografera, stabilitet innebär oslagbar bildkvalitet . Nya 190 är snabbare och enklare än någonsin att sätta upp och justera, tack vare den nya Quick Power Lock designen. QPL är extremt snabb - alla benlåsen på varje ben kan frigöras med en hand och i en enda rörelse - och extremt stabilt ger 190 ett överlägset kamerastöd.

190

Portabelt& Enkelt att använda

Kompakthet och lätthet är nyckelfaktorer för att säkerställa portabilitet. Vridlås upptar minimalt utrymme tillåter 190go! att fällas ihop till 45 cm och det väger endast 1,35kg . 190go! ger möjlighet att få hög prestanda på resande fot.

Kreativ oppsetting

Nye 90° midtsøylemekanisme: en imponerende match av fantasi og teknologi er nøkkelen til at det nye 190 er mer kompakt i sammenlagt lengde. Den nye søylemekanismen er skjult i stativ kropp til den trengs. I kombinasjon med søylens nye flate topplate reduserer den nye PRO mekanismen hovedsakelig hele lengden av dette stativet.

Enkle justeringar

En finger er alt som kreves: mekanismen løftes fra spindelen og gir mulighet for at midtsøylen kan svinge til en horisontal stilling, uten demontering og å løsne hodet eller kamera.

Utvidede muligheter

Basert på vårt profesjonelle utstyr, har nye190 fått en Easylink montert i spindelen , som gir stativet utvidede muligheter ved å feste en LED-lampe, reflektor eller annet tilbehør og forvandle 190 til et mobilt studio.

Ubegrenset kreativitet

  • Limitless Slide 1

Finnes i karbonfiber eller aluminium

Alle modeller er tilgjengelig i en karbonfiberversjon som gir en enestående kamerastabilitet og en bekvem transport, takket være øket stivhet og lavere vekt.

190
Våre varemerker