Pro Light Serien

Når din lidenskap fører deg langt, reis lett.

Presentasjon Pro Lightserien

Designet for fotografer og filmskapere på reisefot, tilbyr nye Pro Light veskeserie en ekstremt lett konstruksjon med maksimal innvendig beskyttelse for utstyret ditt, noe som gjør den perfekt på feltet som bæreløsning .

  • Fotovesker Allsidig, funksjonell og ekstremt ergonomisk; Pro Light fotoserie tilbyr intuitive løsninger for rask tilgang til utstyret ditt. Bare å rotere sekken til brystet og få tilgang til utstyr med rask åpning av sidelommen på noen få sekunder, uten selv å måtte fjerne vesken fra kroppen. Pro Light-serien omfatter ryggsekker og hylster i forskjellige størrelser for å møte dine behov.

  • Videovesker Filming i feltet innebærer ofte å bære en hel del utstyr. Pro Light videovesker har et avansert fjæringssystem, organisert intern lagring og våre innovative flyttbare CPS skillevegger som til sammen gir en enestående lettvektsbeskyttelse for ditt verdifulle utstyr. Videoserien som inkluderer ryggsekker, skuldervesker og trillevesker tilbyr en løsning for alle eventualiteter.

  • Tilbehør Uforutsigbare værforhold er alltid en utfordring. Pro Light regnbeskyttelse gir vanntett beskyttelse for ditt kamera eller videokamera, slik at du kan fortsette å fotografere trygt å vite at kameraet holder seg tørt. Snorkrager sikrer en tett forsegling rundt hender, linser og mikrofon.

Ekstrem Letthet

Pro Lights vesker bruker bare de nyeste innovative materialer for å konstruere de letteste kameraveskene på markedet, noe som gir maksimal komfort og brukervennlighet, uansett oppdrag. 

Camera Protection System

Kjernen i hver Pro Light veske er den innovative Manfrotto CPS (Camera Protection System). Dette unike systemet er spesielt utviklet for å gi maksimal beskyttelse for det mest utsatte utstyret i midten av vesken. Strenge laboratorietester sikrer at den innovative 3D støtdempende skumavdelaren gir den høyeste grad av beskyttelse og motstand der det virkelig gjelder. 

  1. Børstet stoff for mykere demping
  2. 3D støtdempende skum
  3. Strukturelt forsterket skive

4 vesker som passer alle videokamera på markedet

Manfrottos Fleksible skillevegger* gjør det mulig for brukeren å få mest mulig ut av plassen inni vesken og lage flere konfigurasjoner avhengig av det spesifikke kamera og tilbehør som skal lagres.

Video Solutions

*endelig tilgjengelig i valgte modeller.

Se våre vesker i aksjon

Tilbehør

Pro Light tilbehør er en serie av regnbeskyttelse og en splitter ny kamerastropp. Vått vær er alltid et problem når du bruker kostbart elektronisk utstyr. Pro Light regnbeskyttelse gir vanntett beskyttelse for ditt kamera eller videokamera, slik at du kan fortsette å fotografere og trygt vite at kameraet holder seg tørr. De gjennomsiktige TPU-panelene gjør det mulig for brukeren å lett overvåke kameraskjermer og kontrollerer samtidig snorkragene sikrer en vanntett forsegling rundt hender, linser og mikrofon. Pro Light kamerareim har en nyskapende 3D nettkonstruksjon som sikrer maksimal letthet og pusteegenskaper for å holde nakken sval når du bærer kameraet.

Våre varemerker